Over ons

favicon

Over ons…

Samen met onze dochters, Lisa & Iris, vormen wij een 4-span in onze Praktijk Tijd voor Jezelf Vlijmen met ieder zijn eigen kenmerken, specialisme en kwaliteiten. Hier werken we met heel veel plezier samen en staat de cliënt centraal. Wij zijn een Brabants gezin met de nodige gastvrijheid.

Met veel plezier breiden wij, Giovanni & Mariëlle, onze werkzaamheden uit met een nieuw avontuur door het verzorgen van de Wellnessmassages voor de gasten van Hotel Congrescentrum De Zeeuwse Stromen, gelegen aan een mooi stuk natuur dat Renesse rijk is.

In het Hotel zijn twee heerlijke relaxte ruimtes gecreëerd, om de weldaad van rust door middel van een massage met verfijnde olie en relaxte klanken te ondergaan. Echt een Tijd voor Jezelf Moment!

Je zult tot rust komen, maak een heerlijke strandwandeling, kijk naar de prachtige zonsondergang, wandel door de dansende duinen, dompel je onder in de beleving van een Wellnessmassage…

Wat voor ons van belang is, is dat de gast zich op zijn gemak voelt en over kan geven aan de weldaad van rust. Wij staan voor een persoonlijk contactmoment naar wens en ieders keuze. Wij nemen je mee in een functionele ontspanningsmodus zodat je lichaam en geest weer tot rust komen in deze bijzondere tijd met de nodige hectiek.

Weet dat je welkom bent… Beste gast van De Zeeuwse Stromen!

SEA you soon,
Giovanni & Mariëlle Rijken

Samen